torsdag 31 juli 2014

Dag 75

Kont, Långreven, 0km
Flyttade mig på morgonen några hundra meter till en bättre tältplats än den badstrand vid Simpudden där jag tillbringat natten. I dag blåser det friskt ute på havet och det passade riktigt bra med en vilodag eftersom jag inte kände mig riktigt kry i går. Där jag nu tältar ser man rester efter en gammal boplats. Bl.a. så finns här några röda vinbärsbuskar som försett mig med ett rejält vitamintillskott. Det går ingen nöd på mig annars heller. Till fikat blir det numer alltid några chokladpraliner (tack Kathrine).

2 kommentarer:

  1. Hej Peter! Det har varit oerhört spännande och intressant att följa din färd längs kusten (jag har inte missat en dag av ditt äventyr) och framför allt att se dina bilder och läsa dina dagliga rapporter. Nu har du klarat den möjligen svåraste delen - att fortsätta paddlingen efter stoppet i Ö-vik. Lycka till med den "korta" bit som nu återstår av din HBB-paddling.
    Varma hälsningar, Christer W

    SvaraRadera
  2. Tack för dina uppmuntrande ord. Du har rätt, det var riktigt svårt att börja igen efter att varit hemma några dagar. Nu känns det i alla fall riktigt bra igen.

    SvaraRadera