måndag 7 juli 2014

Dag 51

Berghamn till Tistronskär, syd Blidö, 35km
Tidig morgonstart, var iväg vid halvsextiden.
Stannade till för lunch i/på Finnhamn. Välbesökt ställe. Inte bara båtfolk. Hit kan man ta skärgårdsbåt och bo på vandrarhem eller tälta. Fortsatte denna soliga dag till denna ö där jag nu befinner mig. Kände att det räckte. Bakdelen sa ifrån, men min vänstersida verkar funka ok.  I kväll blir det nog tidigt sänggående. Kanske lyssna på radioteatern. Har ingen bok med mig. Orkar i alla fall inte läsa.

9 kommentarer:

 1. Kul att du är i gång igen! Hoppas kroppen håller! Orienterar du med GPS:n? (navigerar kanske det heter) Det skulle bli en himla massa sjökort eller kartor annars va'.......... ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kartan som gäller. Det pålitliga gammaldags hantverket. Jag har en gps, men det har kommit fukt i den så den funkar inte riktigt. Du har rätt, det är en himla massa kartor. Mest terrängkartor men också ett antal 1:100.000-kartor.

   Radera
  2. Jaha! Va' roligt att veta för en stigfinnare, kanske en kompass också kommer till användning......

   Radera
 2. Hej Peter!
  Jag har följt din logg varje dag och instämmer med Olle R, kul att du är igång igen. Hoppas att du når ditt mål, men ingen brådska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig inte stressad. De senaste dagarna känns mest som semesterpaddling. Sol och värme och lätta vindar.

   Radera
 3. Hej igen Peter. Jättekul att du är igång igen. Ta det nu bara lugnt till en början så du inte överbelastar dig. Själv är jag just hemma från rollkväll med paddlarkompisarna.
  Helge

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Helge! Jag borde också lära mig att rolla. Det får bli nästa projekt.
   Jo, jag tar det lugnt. Går iland, äter glass och pratar med folk som frågar om jag paddlat från Ö-vik, eftersom jag klistrat på hemstadsnamnet baktill på kajaken.

   Radera
 4. Hej Peter. Rickard här, alltså den Rickard som brukar dyka upp ibland och hälsa på Oskar nere i källaren. Jag och Oskar har varit och spelat minigolf idag och sen avslutade vi kvällen i hamnen. Kanonfint väder i Övik. Och en sak till, den unge mannen har tagit körkort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Rickard! Kul att ni träffas och gör saker tillsammans, och verkligen roligt att det gick bra med körkortet.

   Radera