tisdag 22 juli 2014

Dag 65 och 66


Från Barstaön till Bredviken, 15km
Jag har då och då fått frågan vilken del av kusten som är vackrast. När jag nu kommer till Höga Kusten, mina hemtrakter, så känner jag att dessa höga klippor som stupar ner i havet, som is och vatten har skulpterat i tusentals år till de fantastiska former de har,  och de blånande bergen som finns som en fond i fjärran, gör att denna del vår kust toppar min lista på vackra ställen jag hittills sett denna sommar.
Mitt i allt detta vackra har goda vännerna Krister och Marie sitt gulliga sommarparadis. Det som förgyller min HBB-paddling är att få träffa dem man tycker om.  Hit till Bredviken kom min fru Gunilla, så vi fick träffas några timmar.  Den 23:e juli firar vi vår bröllopsdag.Vi fick fira en dag innan.
Vi hann också träffa konstljusstöparparet Per och Kärstin. Även de goda vänner som har sin åretruntidyll mitt i allt detta vackra. Kommer ni till denna del av landet så ta reda på var ni kan köpa "Tindra"-ljus. Då har ni fått tag på unika souvenirer.


4 kommentarer:

 1. Det var mysigt att träffas och kramas igen 💏 Idag för 33 år sedan gifte vi oss i Umeå, känns nytt och fräscht på nåt vis nu... Kraaam /Gunilla

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder! Och grattis på bröllopsdagen! Se till att snabba dig hem till Bonässund nu. /A-k

  SvaraRadera
 3. Nu är det hemma vatten kör på nu!
  Mvh Johan Öbrink

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har helt rätt Johan. Det blev några extra krafttag i paddeltagen denna dag.

   Radera