onsdag 4 juni 2014

Dag 18

Malmö, Limhamn till Skåre, 30 km
En till att börja med grå dag som allteftersom blev bättre och bättre. Efter Falsterbokanalen hade jag vinden rakt emot mig, och eftersom den tilltog  blev farten lägre och lägre i samma takt som min ork avtog. Jag hade först tänkt mig till Trelleborg, men hamnade i Skåre, vilket visade sig bli riktigt bra. När gick omkring för att fråga någon om jag kunde få sätta upp mitt tält någonstans så träffade jag på Aina-Maria som lät mig slå upp det på deras tomt.  Jag har sådan fantastisk tur som träffar på så otroligt vänliga och trevliga människor när jag behöver det som mest. Bredvid henne på bilden står fiskaren Micke som berättade mycket om sitt fiske för mig. Han visade mig även sitt privata lilla museum. Där fanns allt möjligt som har med fiske att göra. Lite av det som finns där ser ni på bilden här nedanför.

2 kommentarer:

 1. Sitter och läser dina senaste blogginlägg med mina tjejkompisar (de är jätteimponerade!). Imorgon bär det av till Linköping för Ericas examen. Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Hej Peter! Jag har hjälp av Johnny idag för att kunna skriva några rader till dig.
  Roligt att följa dig på resan, tittar in varje dag för att se hur du har det.Ser att du har det gott och vi får hoppas att det fortsätter på samma sätt. Roligt med alla vänliga människor, de blir många nya möten.
  Idag har vi firat Johnny med tårta och besök av klass C. Trevligt!
  Ha det så gott! Lisa

  SvaraRadera