onsdag 25 juni 2014

Dag 39

Från Ringsön  till Östra Slangholmen, 50km
Passerade Nynäshamn under seneftermiddagen. Var in på NYNÄS KAJAK och köpte mig en fällbar liten stol som jag sitter i just nu. Bara så himla skönt för ryggen. Att jag inte kommit på detta förut. Fortfarande mest nordlig vind och lite småkyligt när inte solen värmer. När kommer sommarvärmen?

Jag lunchade på södra Askö. Ett militärområde. Övningsplats för amfibiebataljonen. Finaste stränderna jag sett sedan Skåne.

4 kommentarer:

 1. Hej Peter
  Fick reda på detta ditt sommaräventyr först i dag. Så du lever verkligen drömmen och inspirerar oss andra. O bra verkar det gå. Ha nu en riktigt bra fortsättning och bli för all del inte så trött på paddling så att vi inte någon gång får göra en paddeltur tillsammans. Annars får det bli skridsko.
  Helge L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Helge! Kul att du hittat bloggen. Jo, det går i stort sett bra, men vissa dagar, speciellt eftermiddagar, kan jag bli lite less. Men oftast känns det riktigt bra.

   Radera
 2. PS
  Kan jag få låna din packlista??
  DS

  SvaraRadera
 3. Absolut, men frågan är om den är så bra. Jag använder väldigt få saker och kläder. Men jag har köpt en bra grej under färden. En ihopfällbar friluftsstol, så att jag kan få stöd för ryggen efter en dags paddling.

  SvaraRadera